Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O treime din jocurile de pe Steam au fost lansate anul acesta

/
/
/

Când Steam a fost lansat, avea în mare parte două jocuri mari și late, Half-Life 2 și Counter-Strike 1.6. Dar acum, are peste 12 mii de titluri, dintre care o treime au fost lansate doar anul acesta.

De când Valve a mai liberalizat procesul de publicare a jocurilor pe Steam, numărul de apariții noi a crescut exponențial.

Conform graficului de mai jos realizat de Sergey Galyonkin, creatorul lui Steam Spy, ritmul în care jocurile de PC sunt lansate pe acest serviciu a crescut masiv.

Peste 4200 de jocuri au fost lansate pe Steam în 2016, adică 38% din total. O creștere de 12% față de 2015 și de 22% față de 2014. Anii care preced implementarea lui Greenlight sunt cu aproape neînsemnați în ceea ce privește numărul de lansări. Anul de lansare al lui Steam apare în cu 0% în grafic, deoarece zecimalele nu permiteau afișarea a aproximativ 0.05%.

Numărul de lansări din 2017 nu pare de parcă va fi mai mic. Dimpotrivă, sunt șase bune ca până la sfârșitul anului viitor aproape 20 de mii de jocuri.

[Gamastura]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

6 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar