13 comments

Utilizatori „inventivi” cu un PC Setup de cosmar!

by on 02/07/2014
 

Peste cate un PC Setup „inventiv” mai dau cand in cand, in sensul bun al cuvantului, care ma face sa plang de invidie si de ciuda. Spun din cand in cand pentru ca si eu sunt unul dintre acele personaje care au „reinventat” modul in care isi tin computerul sau monitorul, intr-un caz singular (timp de aproape un an) doua dintre monitoarele mele tronand peste… un teanc de carti. Unu, pentru ca sunt de-o lene incomensurabila, si doi pentru ca tot timpul gaseam altceva de facut cu cei 50 de lei necesari unui blestemat de suport din lemn. Dar nici pe departe nu pot sa intrec unele genii care si-au supus PC-ul si spatele unor abuzuri constante, descoperind noi metode de a-si aranja desktop-ul.

Cele mai ciudate si incomode locuri si aranjamente alcatuiesc ceea ce se poate numi fara greseala „setup de cosmar”, si in pozele de mai jos o sa vedeti tot ceea ce nu credeati ca este posibil atunci cand iti aranjezi PC-ul. De la carcase pe cartoane, la laptop-uri pe perne cu monitoare legate de ele. Nu pot sa spun ca nu sunt impresionat de modul in care s-au gandit unii utilizatori sa isi aranjeze unitatea si monitoarele pentru ca sunt destul de inventivi. Dar pentru mine, este o spondiloza gata sa explodeze pe spatele meu.

Un lucru este cert! Ceea ce avem mai jos este un exemplu clar de asa NU pentru oricine doreste sa isi „rearanjeze” PC-ul! cosmar 0  cosmar 01 cosmar 02  cosmar 2 cosmar 03 cosmar 3  cosmar 4 cosmar 05 cosmar 5 PC Setup de cosmar 06 PC Setup de cosmar 6 PC Setup de cosmar 07 PC Setup de cosmar 7 PC Setup de cosmar 08 PC Setup de cosmar 8 PC Setup de cosmar 09 PC Setup de cosmar 9 PC Setup de cosmar

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response