7 comments

Opera Neon este un browser concept nou

by on 13/01/2017
 

Pentru ani de zile, Opera era browser-ul web pe care îl foloseai dacă aveai nevoie de o unealtă solidă pentru muncă pe internet. Dar de când cu tranziția la Chromium și achiziția companiei de către investitori din China, Opera a intrat într-un cod.

Compania încearcă să mai recupereze din teren prin ceva nou, un browser de concept numit Opera Neon. Unul a cărui obiectiv este cel de a se integra mai bine în estetica PC-ului. Nu este un update pentru varianta curentă a lui Opera, ci o aplicație complet separată.

Dar pe lângă lucruri relevante pentru hipsteri care n-au folosit un PC vreodată pentru muncă, Opera Neon chiar aduce câteva lucruri interesante și utile. Spre exemplu, cei care duc dorul opțiunii de-a deschide pagini multiple în aceeași fereastră, de la Opera 12, se vor bucura de revenirea acestei funcții. Mai aveți și posibilitatea de-a captura imagini după bunul plac din orice secțiune a ecranului prin apăsarea unui buton. Există și opțiunea de-a aranja thumbnail-urile pe verticală.

Desigur, aceste funcții pot fi găsite și pe Vivaldi, dar mai include câteva lucruri, cum ar fi un soi de gravitație pentru tab-uri, cele mai folosite fiind plasate mai sus și posibilitatea de-a scoate un player video din pagină în propriul pop-up.

Neon este gratuit, așa că vă încurajez să îl încercați dacă vreți să vedeți noua experiență de browsing făcută de Opera.

[Opera]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response