1 comment

Playstation este 4.5 confirmat si s-ar putea numi PS4K

by on 25/03/2016
 

Dovezile despre existenta lui Playstation 4.5 se intaresc, acum Digital Foundry venind cu propria sa confirmare despre existenta dispozitivului.

Divizia a site-ului Eurogamer dedicata analizei minutioase a hardware-ului a obtinut confirmare ca exista prototipuri ale noii console Playstation, numita pe alocuri PlayStation 4K. Nu au putut obtine detalii complete despre specificatiile sale tehnice, dar nu pare a fi tocmai o consola chiar atat de capabila sa redea jocuri in 4K, nativ.

Mai exact, s-ar putea face probabil printr-o functie de upscaling, similara cu cea folosita de jocurile curente care ruleaza la rezolutii mai mici de 1080p, dar tot dau impresia ca ar fi in FullHD. Quantum Break este un bun exemplu.

Consola Playstation 4K va fi construita folosind tot un APU, probabil unul AMD, care include o componenta video din noua generatie Polaris. Pe langa performanta, aceasta va aduce si suport pentru tehnologii noi de conectivitate si toate beneficiile asociate.

Unul din cele mai importante ar fi suport pentru HDR, oferind o calitate vizuala mult mai buna fata de o imagine standard, care restrange numarul de culori si intensitatea lor.

Sony a spus pana acum doar ca nu poate comenta referitor la acest zvon.

[Eurogamer]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response