27 comments

Playstation Now vine pe PC

by on 24/08/2016
 

Sony a făcut un anunț neașteptat și foarte plăcut. De acum înainte, oricine vrea să joace pe PC un joc de Playstation 3 o va putea face fără nici un fel de problemă, atât timp cât vor plăti o taxă lunară. Serviciul Playstation Now este disponibil pentru Windows începând de astăzi.

Pentru o taxă lunară de 20 dolari/euro, sau 45 dolari/euro pentru 3 luni, aveți la dispoziție peste 400 de titluri de Playstation 3 care vor fi transmise către PC-ul vostru de pe serverele companiei. Nu trebuie să aveți un PC puternic pentru a le juca, din moment ce nu există nici un fel de emulare, doar streaming.

În efect, Sony a făcut ceea ce au tot încercat companii precum Onlive cu ani și ani în urmă, să pună capăt exclusivităților de platformă, oferind acces la conținut oricărei persoane are la dispoziție un sistem capabil să ruleze aplicația de streaming. Suportul pentru MacOS este acum în curs de investigare.

Pentru a putea rula Playstation Now veți avea nevoie de un PC echipat cu:

  • OS: Windows 7 SP1, 8.1 sau 10
  • CPU: Intel Core I3 @ 3.8GHz sau AMD A10
  • RAM: 2GB
  • HDD: 300 MB
  • Video: nu prea contează
  • Internet: Minim 5Mb/s prin fir, wireless ar putea provoca o experiență inconsistentă.

Sigur, poate că prețul pare cam mare, dar primiți jocuri pe care le puteți rula pe un sistem care nici măcar nu are nevoie de o placă video dedicată. Aveți posibilitatea de-a juca fiecare God of War, cele de pe PS2 fiind relansate pentru PS3. Aveți The Last of Us, aveți aproape toată seria Uncharted, Twisted Metal, Killzone, Katamari, Infamous și… regretabil nu veți avea seria Metal Gear. Deși toată seria, de la MGS1 până la MGS5 este disponibilă pe PS3, mulțumită unei compilații lansate acum ceva vreme, jocurile nu sunt disponibile pe Playstation Now. Așa că cei de pe PC care visau să înțeleagă în sfârșit seria, după MGS2 Windows fiind abandonat, tot nu au noroc.

Cu această ocazie a fost dezvăluit și un adaptor wireless pentru PC care va permite conectarea unui controller DualShock 4. Acesta va fi disponibil din luna septembrie, la prețul aproximativ de 25 de dolari/euro.

[Sony]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response