2 comments

Poți face un upgade de RAM unui Nexus 5X

by on 17/04/2017
 

N-ar fi frumos dacă ai putea să schimbi componente individuale dintr-un telefon, în loc să cumperi unul nou atunci când update-urile de la aplicații nu mai încap în cei 4GB de stocare pe care îi ai, așa că ți se dezactivează serviciul de e-mail?

Eh… încă nu trăim în acel viitor luminos până la falimentul câtorva producători de telefoane, dar suntem pe drum. Iar dacă ai cumva un Nexus 5X la îndemână, ai putea încă de acum să îi faci un upgrade de RAM… cu ceva muncă.

Din câte se pare, un posesor al unui astfel de telefon a încercat să îl trimită la LG pentru a fi reparat, având o problemă la care nu mai putea face boot. Centrul LG de service din Hong Kong a refuzat, așa că a apelat la un service independent.

Acesta nu doar că a înlocuit procesorul defect care provoca problema de boot, dar i-a oferit posesorului telefonului și posibilitatea de-a adăuga mai mult RAM. Și tocmai asta a făcut. Așa că acest Nexus 5X are acum 4GB de RAM, în loc de 2.

Desigur operațiunea necesită ceva pricepere și acces la componentele de bază, dar măcar este posibil… și deocamdată legal. Deocamdată.

[GSM Arena]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response