2 comments

Probleme pentru CS:GO

by on 19/02/2016
 

Update-ul de ieri al lui Counter-Strike Global Offensive a fost foarte binevenit, dupa atat de multa asteptare de la ultima operatiune a jocului. Numai ca CS:GO a sosit si cu o mica problema, in special pe hardware AMD.

Din motive greu de inteles, CS:GO in acest moment are probleme de stabilitate pe sistemele care folosesc placi video Radeon, si aparent chiar cateva placi video GeForce. Aceasta problema se manifesta prin prabusirea constanta a jocului. Nu se intampla cand intri in CS:GO, ci abia atunci cand iti este lumea mai draga.

Daca se intampla sa fiti cumva intr-un meci competitiv cand patiti asta, atunci mult noroc sa mai jucat meciuri comeptitive, pentru ca garantat veti lua un ban fiindca tot iesiti din joc.

Momentan, Valve inca investigheaza,la fel si AMD, si a inceput sa colecteze dump-uri de erori pentru a incerca sa rezolve problema.

Exista, din fericire, si o solutie temporara de care va puteti folosi. Trebuie sa setati Shaders pe detaliul mediu, si ar trebui sa nu maia veti probleme de ordin tehnic.

Valve incepe sa scartaie, nu prea este caracteristic pentru ei sa lanseze jocuri netestate, in special cand e vorba de update-uri pentru CS:GO, care are o baza de instalare mai mare ca unele console.

[Steam]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response