12 comments

Razer anunță Project Valerie, un laptop cu 3 ecrane

by on 06/01/2017
 

Cam la fiecare CES, Razer tinde să anunțe ceva mai ciudat. Acum câțiva ani avea un PC a cărui componente erau răcite prin ulei în compartimente separate, iar anul acesta compania a venit cu un laptop care are trei ecrane.

Project Valerie este un prototip pentru un laptop care are trei ecrane IGZO 4K, cu suport 100% pentru Adobe RGB. În totalitate, asta ar oferi acestui dispozitiv o rezoluție completă de 11520×2160, folosind hardware care în esență pare a fi un Razer Blade Pro echipat cu un singur GTX 1080.

Conform conceptului, ecranele adiționale sunt ținute în aceeași incintă ca display-ul principal atunci când nu sunt folosite sau când laptop-ul este depozitat. Acestea pot fi apoi înclinate folosind o serie de balamale.

Project Valerie nu este gândit ca un produs finit sau unul care va ajunge vreodată pe piață, cam ca acel Razer Blade care avea o tastatură cu butoane OLED. Dar dacă există interes pentru așa ceva, dacă această idee va stârni suficient interes în public, atunci peste câțiva ani am putea vedea astfel de laptop-uri pe piață. Desigur, poate până atunci vom și avea ecrane OLED flexibile, care ar putea fi ceva mai ușor de depozitat.

[Anandtech]

 

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response