5 comments

Red Alert 2 în VR arată surprinzător de jucabil

by on 09/11/2016
 

VR este la ordinea zilei, fiind împins din toate direcțiile ca următorul mare lucru. Însă pe partea de jocuri fie vedem doar simulatoare de zbor grozave, fie variante limitate ale unor genuri existente. Dar ce se întâmplă când încerci să bagi un RTS la mijloc?

Un individ numit Ádám Horváth a realizat un prototip menit să ne ofere o mostră dintr-o variantă în VR a lui Red Alert 2. Puteți vedea o prezentare chiar foarte lungă mai jos, nu doar un trailer de 1 minut care nu include gameplay.

Dezvoltatorul nu este în măsură să facă Red Alert 2 pentru Vive, din moment ce nu deține drepturile pentru joc. Dar măcar ne arată că așa ceva este posibil, este jucabil și chiar pare a fi amuzant.

Conceptul nu este prea diferit de prezentările vechi ale lui RUSE, care aveau încă de atunci o tentă care mergea către VR, către a te uita la o planșetă în care bătălia se desfășura.

Cu puțin noroc, cineva chiar va face un RTS comercial în acest fel, nu de alta, dar pare a fi un mod interesant de a juca. Sau chiar un City Builder, ar oferi un sentiment de imersiune grozav.

 

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response