1 comment

Rob Pardo anunta plecarea de la Blizzard

by on 04/07/2014
 

Rob Pardo a fost la Blizzard una dintre mintile luminate responsabile pentru jocuri precum World of Warcraft, unde a avut rolul de Lead Designer. 

Pardo este unul dintre cei mai vechi angajati Blizzard, lucrand atunci la Star Craft, dar de departe cea mai notabila influenta a avut-o asupra lui World of Warcraft in calitate de lead designer. Pe langa asta a mai fost  design director pentru StarCraft II: Wings of Liberty si Producator Executiv pentru Diablo 3 si Hearthstone.

„Dupa 17 ani la Blizzard si o lunga si atenta perioada de analiza asupra situatiei, am luat o decizie destul de grea, dar pana la urma necesara, de a ma angaja in urmatorul capitol al carierei mele” a spus Pardo intr-un mesaj de la revedere intr-un post pe Battle.net.

„Aștept cu nerăbdare noi provocări în cariera mea, dar voi prețui mereu timpul petrecut cu voi toți, echipele uimitoare și colaborarea cu Blizzard. Aceasta m-a facut un dezvoltator mai bun, dar și o persona mai buna. Aștept cu nerăbdare noi jocuri Blizzard, pentru ca si eu, ca si voi, sunt gamer.”

Pardo a mai adaugat ca nu are planuri imediate pentru viitor pentru cariera sa, singurul sau plan imediat fiind sa isi petreaca vara cu familia, prietenii si…jocurile sale, abia dupa gandindu-se ce urmeaza sa faca in cariera.

Plecarea sa de la Blizzard lasa compania destul de descoperita, chiar daca exista destul talent in interiorul studioului pentru a sustine o linie fluenta de productie si creatie. Ramane de vazut unde se va indreapta domnul Pardo si ce proiecte va mai intreprinde pe viitor.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response