10 comments

Rockstar pregătește ceva

by on 17/10/2016
 

Tot avem impresia că Rockstar pregătește se să anunțe ceva despre Red Dead Redemption de mai bine de un an de zile. Se pare că în cele din urmă și compania a înțeles asta, pentru că a dat un semn destul de considerabil că urmează ceva important.

rockstar-red

Cam toate paginile companiei, fie că este vorba de cele sociale sau de pagina oficială, au acum o altă înfățișare. Sigla Rockstar peste un fundal roșu, care ne duce automat cu gândul la Red Dead, poate chiar la un Red Dead Redemption 2.

Red Dead map leak

Existența acestui joc tot a fost indicată de diverse scurgeri de informații din ultimii ani. Jocul se va petrece la câțiva ani înainte de evenimentele din primul Redemption și va folosi o structură similară cu cea a lui GTA 5. RDR 2 ar urma să aibă două personaje principale și posibil chiar un mod de multiplayer.

Informații oficiale ar trebui să apară în curând, din moment ce Rockstar acum chiar dă semne de parcă ar dori să dezvăluie lumii noua sa operă, care probabil se va vinde în vreo sută de milioane de exemplare.

[DOS Gaming]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response