25 comments

Samsung recomandă să nu mai folosiți Galaxy Note 7

by on 11/10/2016
 

Zvonurile de ieri s-au adeverit, Samsung a făcut un anunț oficial prin care anunță că încetează vânzarea de telefoane Galaxy Note 7 la nivel global și că nu mai permite schimbarea lor cu modele noi, din moment ce nu par să existe modele 100% sigure.

Spre deosebire de ultima încetare a vânzării, de această dată Samsung a mers cu un pas mai departe. Compania recomandă ca toți utilizatorii de Galaxy Note 7 să oprească acum telefoanele și să se folosească de opțiunile pe care le ai la dispoziție. Prin asta presupun că Samsung se referă la returnarea telefonului la magazin.

Situația este foarte gravă în acest moment pentru Samsung. Nu prea vezi în fiecare zi o situație în care producătorul unui telefon recomandă să îl închizi și să nu îi mai dai drumul. Faptul că Samsung este atât de direct despre această situație este un semn bun, dar după ce două telefoane iau foc pe avioane, iar serviciile de curierat și poșta obligă folosirea unei cutii ignifuge pentru returnarea telefoanelor, nu e de parcă Samsung ar mai avea alternative.

[Anandtech]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response