3 comments

Samsung Z9 – Varf de gama cu Tizen

by on 22/08/2016
 

Samsung investeste foarte mult in sistemul de operare Tizen, el fiind disponibil in acest moment pe o multime de accesorii ale companiei.

Samsung pregateste acum un varf de gama care va utiliza Tizen ca si sistem de operare, telefonul are numele de Samsung Z9. Noul terlefon va fi mai puternic si mai bun decat modelul curent, Samsung Z3, care are un ecran 720p su un procesor Spreadtrum SC7730. Momentan nu se cunosc toate specificatiile, dar este posibil ca acesta sa fie echipat cu un procesor Snapdragon. Telefoanele din seria Z cu Tizen, nu sunt destinate segmentului scump, din acest motiv se lanseaza in India.

 

 

 

 

[Sursa]

comments
 
Leave a reply »

 
  • 22/08/2016 at 15:11

   Sistem in home/independent? Banui ca vor sa il faca ceva mai important, si poate atunci telefoanele lor, vor avea suport mai mult de 2 ani. (software)

   Răspunde

  • 22/08/2016 at 15:18

   dar care e rostul? daca e varf de gama o sa coste la fel ca un varf de gama cu android, si fara aplicatii si servicii lumea o sa vrea android, e ca windows phone, toata lumea cumpara tel alea ieftine ca na erau ieftine si mergeau, dar cele high end nu se vand si nu as vedea un high end cu tizen sa se vanda, cand iti poti cumpara un tel android…

   Răspunde

Leave a Response