1 comment

Scandal si acuzatii de sabotaj pe Steam

by on 03/03/2016
 

Lucruri bizare se intampla pe Steam, din nou. Spintires, popularul simulator despre cum e sa mergi pe la tara dupa ploaie, se afla acum in mijlocul unui mic scandal.

Spintires nu mai poate fi cumparat de pe Steam in acest moment, ca urmare a prezentei unui nou bug care in esenta il face complet nejucabil. Astfel de probleme se mai ivesc din cand in cand in multe jocuri, care nu dispar de pe Steam. Si atunci, de ce nu mai poate fi cumparat Spintires?

Acuzatii de sabotaj!

Dezvoltatorul jocului, Pavel Zagrebelnyy,  se afla intr-o disputa cu Oovee, publisher-ul jocului, deoarece nu a mai fost platit de ceva vreme. S-ar putea spune chiar ca este foarte suparat din cauza asta, iar intr-un interviu de saptamana trecut a declarat ca este complet lipsit de orice fel de parghie pentru negociere, deoarece nu are nici un fel de talent judiciar.

Ca urmare, s-a ivit speculatia ca acest nou bug a fost introdus in mod intentionat pentru ca dezvoltatorul sa aiba ceva putere pentru a putea convinge publisher-ul sa ii plateasca banii datorati.

Pavel Zagrebelnyy a negat aceasta acuzatie de sabotaj intentionat a propriului joc, iar problema este provocata de sistemul de anti-piraterie a jocului.

[Gamasutra]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response