14 comments

Sega Genesis intră iar în producție

by on 10/11/2016
 

Păzea Xbone și PS4, adio Nintendo Switch, fiindcă o nouă consolă de ultimă… ultimă, extrem de ultimă, generație intră acum în producție. Sega Genesis!

Și nu este vorba de vreo clonă ilegală, pe care o companie a început acum să o scoată pe piață acum ca să profite de nostalgie. Este o consolă licențiată, făcută cu voia celor de la Sega de compania TecToy.

Această consolă este produsă momentan în Brazilia și distribuită deocamdată doar pe acolo. De ce? Pentru că Brazilia se află cu jocurile cam pe la același nivel la care eram noi spre sfârșitul anilor ’90, când Terminatorul era la putere.

Nu va fi vorba de o simplă reimplementare a designului vechi, noul Sega Genesis beneficiază de câteva adiții moderne. Mai exact, suportă un card SD va avea un preț de 125 de dolari. Da, este mult mai scump față de NES Classic, pe care Nintendo îl produce în mod oficial, dar din moment ce Sega Genesis suportă un card SD, poți îngrămădi mai multe jocuri în el.

Din păcate, consola nu are o ieșire HDMI, folosindu-se de clasicele cabluri A/V. Alternativ, ai putea lua o tabletă de 100 de dolari și un controller bluetooth de 25 de dolari. Emulatoarele merg surprinzător de bine zilele astea.

[CNet]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response