0 comments

Seria de jocuri Black Mirror renaște

by on 17/08/2017
 

A fost o vreme în care jocurile de aventura erau moarte, dar nu prea, în care și-au făcut apariția tot soiul de nume mai obscure pentru cei care nu sunt fani ai genului. Un astfel de nume era Black Mirror, a nu fi confundat cu seria de televiziune omonimă.

După trei jocuri, seria are acum parte de o renaștere, sub forma unui reboot menit să reia povestea de la capăt, într-o formă mai evoluată și mai adecvată pentru platformele moderne. Noul Black mirror va fi o aventură gotică de groază, publicată de zombie-publisher-ul THQ Nordic. Jocul va fi lansat în curând, pe 28 noiembrie, pentru Xbox One, PC, și Playstation 4, așa că n-ar trebui să vă așteptați să fie tocmai același fel de joc din 2003.

În noul The Black Mirror veți lua rolul unui individ numit David Gordon, ce vizitează casa familiei sale pentru a dezvălui mistere și a explora locuri întunecate. Jocul nu este făcut de Future Games, creatorii seriei, acel studiou dând faliment acum 7 ani. Este în schimb făcut de King Art Games, ce a mai colaborat la un moment pentru realizarea lui The Black Mirror 2.

Nu au fost publicate imagini din joc, dar avem trailer-ul de CGI de mai sus.

[Engadget]

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response