0 comments

Sony anunta inchiderea Playstation Home in America

by on 29/09/2014
 

La finalul lunii August anuntam inchiderea Playstation Home in Japonia. Ei bine, se pare ca aceeasi soarta a serviciului se aplica si in America de Nord.

Cand Sony a lansat Playstation 3, lansare incununata de campania sa bizara de prezentare, a venit cu promisiunea unui mediu interactiv in care jucatorii pot socializa intr-un univers virtual, unde, regretabil, nu exista un clasament al celor mai mari spadasini din lume, sau comenzi mentale sumeriene. Acel univers virutal, Playstation Home, se apropie de sfarsit. Initial, inchiderea s-a produs in Japonia, urmand ca varianta mondiala a serviciului sa fie scoasa din functiune pe 31 Mai anul viitor.

Explicatia oferita a fost o schimbare a mediului, ceea ce probabil inseamna ca nu mai era interes in pastrarea in viata a lui Playstation Home, sau mutarea sa pe consola Playstation 4. Internetul fiind internet, si faptul ca nu s-a ivit nici o campanie vocala de pastrare a sa in viata, ar fi un indicator ca nu sunt prea multi cei care sa tina la Playstation Home, sau care sa fie intristati de disparitia sa.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response