1 comment

Sony are probleme cu Anthem

by on 04/07/2017
 

Anthem a fost o prezență foarte veselă anul acesta le E3, dar pare să fi dat ceva probleme celor de la Sony în ultimele zile, după ce lumea a observat că secvența de gameplay găzduită pe canalul oficial de Youtube al Playstation nu era ceea ce pare.

Acea secvență nu se mai află pe canalul Playstation, dar puteți vedea mai jos o imagine destul de bizară care pare să sugereze că proveniența acelui gameplay era de o cu totul altă platformă. Nu că ar fi fost de PS4, în loc să fie de PS4 Pro, ci că era de pe Xbox One.

Imaginea arată destul de clar cum butoanele pentru Playstation sunt suprapuse peste cele deja existente ale consolei Xbox One, printr-un mic artificiu ce nu era tocmai perfect la minutul 3:39 din secvența de gameplay.

Nu este clar cine a fost responsabil pentru acest incident, dacă Electronic Arts a livrat o secvență de gameplay doctorită, sau dacă Sony a fost responsabil. Cert este că incidentul s-a dovedit a fi destul de jenant pentru toate părțile implicate.

Puteți vedea secvența de gameplay nealterată mai jos:

[Eurogamer]

comments
 
Leave a reply »

 
  • Daniel Cracea
    04/07/2017 at 15:02

    eu in film la minutul 3.39 nu vad nici o problema. chiar mai tarziu cu cateva secunde, apar controalele dar nu par suprapuse cum aratati voi, imi par normal.

    Răspunde

Leave a Response