GTA Online nu va fi sprijinit la nesfarsit
 
 
 
Merita sa cumperi un telefon Solarin de 14.000 de dolari doar pentru siguranta datelor?
 
0 comments

Steam a vandut 500.000 de Steam Controllere

by on 02/06/2016
 

Bufnita celor de la Valve, numita inspirat controller a facut ceva valuri in randul PC Gamerilor de pretutindeni, controllerul fiind destul de controversat, parerile cu privinta aspectului acestuia fiind impartite. Dar asta nu i-a oprit pe Valve sa vanda prin Steam 500.000 de astfel steam controllere.

Acesta se este numarul de controllere publicat de Valve in update-ul pentru luna iunie catre comunitate. Pe de alta parte, trebuie sa ne gandim cam cate dual-stick-uri sunt inca in circulatie, dominanta Valve in aceata piata fiind… neinteresanta.

Totusi, trebuie salutata modalitatea prin care Valve comunica in sanul comunitati, compania adaugand: „Fiecare controller cumparat se constituie intr-un posibil feedback pentru noi, iar asta va face Steam Controllerul si mai bun.”

Iar asta este ultima declaratie intr-un sir lung de colaborari intre companie si comunitate, inca de la lansarea Steam Controllerului din noiembrie anul trecut executandu-se modificari majore, mare parte de ordin software. De la posibilitatea de a configura controllerul in desktop mode, pana la includerea force-feedback-ului. Mai mult, se pare ca sunt foarte multe jocuri care suporta nativ un astfel de controller, exemple bune fiind Doom  sau Dark Souls 3.

Pe langa asta, Valve a promis si ceea ce se numesc Activatori. Practic acestea iti dau optiunea sa stabilesti combinati de butoane sau long press-uri pentru ca acestea sa realizeze o actiune precum press and hold sau double click. Cand… inca nu se stie!

[Valve]

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

All Rights Reserved.