94 comments

The Crew va fi gratuit de săptămâna viitore

by on 08/09/2016
 

The Crew, acel MMO de curse care păre atât de grozav până să înceapă beta testul, este următorul joc pe care Ubisoft îl oferă gratuit pentru a sărbători 30 de ani de existență.

Începând cu ziua de 14 septembrie și până în octombrie, The Crew va fi gratuit și poate fi obținut dacă accesați pagina promoției aniversare. Veți putea descărca jocul și îl veți putea juca după bunul plac, acesta ducând lipsă de vreo taxă lunară care să vă împiedice să vă bucurați de el la nesfârșit.

The Crew în sine se descurcă destul de bine la a vă împiedica să vă bucurați de el, cumva studioul Ivory Tower reușind să facă dintr-un MMO de curse cu motoul „Never drive alone” o experiență de singleplayer similară cu un MMO ordinar, cu zone de grind, fast travel, misiuni neinteresante și acel sentiment agasant că indiferent cât joc, nu va deveni mai bun nici la nivelul maxim. Dar măcar mediul înconjurător este frumos și mare.

Totuși, dacă ar fi să cumpărați și DLC-urile, măcar partea de multiplayer nu va mai fi atât de complet de inutilă, iar pop-up-urile care vă tot apar pe ecran despre activarea de provocări pentru grupul vostru de jucători nu are să vă spună în secunda doi să cumpărați Wild Run. Prin coincidență, următorul expansion al lui The Crew va fi lansat la sfârșitul lunii noiembrie. Cel puțin funcția de Looking for Group nu mai este acum exclusivă pentru expansion.

Și în cazul în care vă întrebați dacă nu cumva ar fi acesta acel joc la care îți puteai modifica mașina de pe o tabletă… și eu mă întreb asta, și eu mă întreb asta de doi ani de zile.

[PC Gamer]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response