5 comments

The Division primește Survival Mode și DirectX 12

by on 09/11/2016
 

O veste bună pentru cei care au jucat The Division când a apărut, l-au considerat plictisitor și-au fost numiți fanboy CoD de un angajat Ubisoft, jocul va primi în curând un Survival Mode.

Da, The Division în sfârșit pune acea iarnă perpetuă la muncă și trimite 24 de jucători într-o zonă nouă, fără mâncare, fără arme, fără apă și în nevoie mare de toate acestea, plus haine și medicamente. Mediul respectiv este de tipul PvPvE, însemnând că deși mediul încearcă să te omoare, iar o serie de vânători sunt pe urmele tale, ceilalți jucători pot fi la fel de periculoși dacă resursele sunt limitate. Va exista și un mod strict de PvE, pentru cei slabi de înger. Noul mod va fi disponibil pe serverul de testare publică până pe 13 noiembrie, pentru cei care au Season Pass și va fi inclus în varianta 1.5 a jocului.

Apoi, cei care dispun de o placă video care suportă DirectX 12 se vor putea bucura în 1.5 și de suport pentru acest API, testele preliminare efectuate de câțiva oameni afișând chiar un spor de 20 de cadre pe secundă pe unele configurații.

[Ubisoft]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response