13 comments

The Elder Scrolls Online este gratuit până pe 20 noiembrie

by on 16/11/2016
 

Cei care vor o mostră din The Elder Scrolls Online o pot avea acum fără să cumpere jocul.

Bethesda anunță că până în ziua de 20 noiembrie Tamriel este deschis pentru toți cei care doresc să străbată ținutul, luptând împotriva forțelor întunericului și a monotoniei. MMO-ul poate fi jucat de zor atât pe PC cât și pe Playstation 4 începând de astăzi, aproximativ pe la ora 8 seara.

Dacă jucați în această perioadă, nu veți avea restricții de nici un fel asupra conținutului. Totul este la dispoziția voastră, totul este deschis și accesibil. Primiți până și 500 de coroane care vă permit să cumpărați chestii de la magazinul on-line al jocului. Toată progresia va fi păstrată, în cazul în care decideți să achiziționați jocul.

Prin coincidență, în timpul acestui week-end gratuit are loc și o competiție menită să mai învigoreze comunitatea jocului. Această competiție vă permite să câștigați o călătorie într-o locație exotică.

The Elder Scrolls Online a avut un început destul de șubred, varianta de lansare fiind destul de diferită de ce s-a promis în ceea ce privește mecanicile de bază, fiind mai mult o clonă învechită de World of Warcraft decât un MMO Elder Scrolls. Între timp, au mai fost adăugate elemente din serie, precum ghilde, hoție și îndepărtarea taxei lunare.

Veți putea descărca The Elder Scrolls Online de pe Steam din această seară.

[DSO Gaming]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response