43 comments

Ti-ai taia degetele pentru view-uri pe Youtube? (Atentie continut grafic – NSFW)

by on 01/09/2016
 

Pana acum, multi yotuberi si-au sarbatorit intr-un mare fel anumite pietre de hotar, precum 100.000 de abonati sau un milion. De la creatori de continut care s-au primit cateva bile de PaintBall in torace, pana la creatii invetive acompaniate de multumiri, relatia youtuberilor cu publicul este una speciala.

Din nefericire, padure fara uscaturi nu se poate, iar castigatorul Premiului Darwin de saptamana aceasta este Lance Stewart. Un popular youtuber care si-a taiat degetele si ceva din palma in incercarea de a sarbatori un milion de subscriberi.

Motivul pentru care contraceptivele au fost inventate se pare ca a dorit sa ne arate cat de „ninja” este el cu fructele, reusind sa iti sectioneze doua degetele in proces, cel mai probabil confundand mana cu fructul buclucas.

Cert este ca a lesinat ca o fetita mica, cel mai probabil trauma l-a ajuns din urma pe tanarul youtuber si a invatat si o lectie importanta de viata: Nu pui mana pe o sabie sau o maceta daca nu ai habar cum se foloseste. Daca mai tineti minte cand eram copii, parintii ne spuneau sa nu ne jucam cu sabia bunicului, poate ne tăiem ceva. Asa si cu Lance al nostru.

Mai in gluma, mai in serios, incidentul s-ar putea sa ii aduca ceva reclama negativa creatorului, avand in vedere uploadul de prost gust, cel mai probabil menit sa atraga ceva capital si vizualizari. Adaugand in balanata si noile politici Youtube, este foarte posibil ca Lance Stewart sa se trezeasca cu niste contracte de sponsorizare rupte, dar si cu un strike de la Youtube.

ATENTIE, ACEST CONTINUT ESTE GRAFIC.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response