9 comments

Titanfall 2 nu are un Beta pe PC din motive ridicole

by on 16/08/2016
 

Dacă așteptați să jucați Beta testul de multiplayer pentru Titanfall 2 pe PC, ar trebui să vă obișnuiți cu răbdări prăjite, pentru că nu veți avea parte de un Beta test pe PC, cel puțin nu în prima rundă de testare.

Conform lui Vince Zampella, fondator al studioului Respawn, nu va exista un Beta test de multiplayer pentru PC din două motive pricipale. Primul ține de lipsa optimizării și faptul că jocul încă nu a trecut prin laboratorul de compatibilitate hardware, așa că lansarea sa în această stare probabil ar duce la situații în care unii oameni nu îl vor putea juca așa cum trebuie. Asta și că nu au determinat încă exact care ar fi cerințele minime de sistem.

Dar cum un Beta ar trebui să ajute în primul rând la testarea unui joc, ai crede că lansarea sa sub această formă ar fi benefică pentru determinarea compatibilității hardware.

Totuși, acesta nu este motivul cu adevărat ridicol pentru care pe PC nu poți testa Titanfall 2. Aparent, studioul se teme că jucătorii de pe PC vor începe să sape după informații prin fișierele jocului și vor descoperi detalii despre campania de singleplayer.

Acest motiv este complet ridicol, din moment ce nu este de parcă o consolă n-ar avea un hard disk și n-ar folosi un sistem de fișiere care poate fi la fel de ușor forat după informații. Nu a fost dezvăluită data la care beta testul lui Titanfall 2 va fi disponibil pentru console. Varianta finală a jocului va fi disponibilă în octombrie.

[Blue’s News]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response