3 comments

Top 5 – Personaje pe care ni le dorim in Injustice 2!

by on 20/05/2014
 

Injustice 2 tocmai a fost anuntat, asa ca ne-am decis sa intocmim un Top 5 care sa „ajute” producatorii sa aleaga urmatoarea serie de personaje din acest titlu. Am avut cateva lipsuri in Injustice 1, asa ca astazi, vom trece in revista personajele pe care le dorim in Injustice 2.

Wildcat_DCUO_001Locul 5 WildCat. Acest personaj poate fi confundat cu un Batman fara mantie, dar diferentele sunt cat se poate de evidente la o privire mai atenta. Un fost pugilist si un luptator experiementat, Wild Cat, cu toate ca este batranel are ceva vlaga in el sa se ia la tranta chiar cu Batman insusi, experianta sa fiind inegalabila.

 .

Black CanaryLocul 4 Black Canary Logica includerii acestei eroine este simpla. Te poate pune in fund de la cativa metri distanta folosindu-si urletul supersonic. Black Canary era in plan pentru a fi inclusa in primul joc, dar soarta nu i-a fost favorabila. Astfel, speram din tot sufletul ca una dintre cele mai bine conturate eroine DC dupa Wonder Woman sa fie prezenta in Injustice 2

 .

Red Hood Locul 3 Red Hood Jason Todd, cel de-al doilea Robin, este imperativ in acest joc. Pe langa faptul ca arcul narativ actual din benzile desenate il poate include in acest joc, mai adaugam si faptul ca este singurul component din familia Batman care foloseste arme de foc si cutite si avem un personaj unic pe langa restul de eroi DC Comics. Este un fel de Punisher al celor de la DC Comics daca doriti, doar ca poarta pe cap un dovleac rosu. Explicat in termeni simpli …evident.

 .

Atrocius Locul 2 Atrocius : Spectrul Lanternelor este larg, cum Hall Jordon, lanterna verde reprezinta vointa, Atrocius, lanterna rosie, reprezinta furia. Este brutal, are putere fizica comparabila cu a unui super erou, mai mult, poate fi counter-ul perfect pentru o Lanterna Verde sau Galbena, ambele fiind prezente in joc. Este extrem de interesant si ca personaj si ca poveste. Lanternele rosii, cu toate ca noi, sunt destul de populare incat sa speram ca le putem vedea in Injustice 2. Mai adaugam si faptul ca tipul arata inspaimantator.

 .

VillainDarkseidLocul 1 Darkseid Nu intelegem de ce DC Comics au ales sa il includa in varianta de mobil si nu in cea de console si PC, dar Darkseid este absolut necesar in urmatorul joc Injustice. Este singurul rival al lui Superman in afara lui Zod, poate ingenunchia o intreaga planeta doar uitandu-se urat la ea, dar mai mult decat toate astea, ar putea fi cea mai buna alegere ca baiat rau principal in universul jocului. Cu toate ca Darksied este extrem de puternic, acesta a mai fost inclus si in alte titluri DC Comics in trecut, asa ca il asteptam cu drag si in Injustice 2, unde speram sa fie unul dintre personajele cu care sa ne delectam.

 

comments
 
Leave a reply »

 
 • Visan Mihai
  20/05/2014 at 20:19

  eu mai vreau sa apara si The Huntress,Amazo,Trigon,Captain Atom.Brainiac,Metamorpho clar Terra (deci si ea trebuia inclusa in top)….si poate si un Etrigan….

  Răspunde

 • Istrati Marius
  20/05/2014 at 20:31

  Problems este ca DC este o firma inteligenta si in 2016-17 cans probabil o sa apara batman vs superman si dupaia justice league cine o as fie personaju negative ? Si cum ramane cu brainiac ?

  Răspunde

 • Andrei Spiridon
  21/05/2014 at 13:29

  Ar fi fost ok sa puneti si o sursa din care afirmati ca „Injustice 2 tocmai a fost anuntat”. Eu nu stiu sa fi fost vreun anunt oficial. Sunt doar zvonuri si interpretari ale unor declaratii. Dar in nici un caz „anuntat”

  Răspunde

Leave a Response