3 comments

TOP Aplicatii de navigatie GPS pentru Android cu harti offline gratuite

by on 11/01/2017
 

Folosim Google Maps pentru navigatie cu succes de multi ani, dar aplicatia are si unele parti proaste, motiv pentru care utilizatorii cauta alternative. Asadar am realizat un top cu cele mai bune aplicatii gratuite de navigatie pentru Android cu harti offline.

 

OsmAnd Acest soft de navigatie offline si online se bazeaza pe hartile Open Source Maps. In varianta gratuita puteti descarca cateva tari. Cartografierea este foarte detaliata aratand pana si numarul blocurilor.

 

Maps.ME – Aplicatia suporta modul de navigatie online si offline. Hartile sunt bazate pe Open Source Maps, dar integreza si detalii despre Live Traffic.

 

HERE WeGo –  Aceasta aplicatie era cunoscuta sub numele de HERE Maps. Aplicatia are o multime de functii pe langa posibilitatea de navigare offline, puteti face booking la taxi sau sa urmariti transportul in comun.

 

MapFactor – Aplicatia se bazeaza tot pe Open Street Maps, care de asemena suporta navigatie offline si este gratuita.

 Voi ce aplicatii gratuite pentu navigatie offline folositi?
comments
 
Leave a reply »

 
 • Dan
  12/01/2017 at 08:11

  Eu folosesc Navigon Europe si nu am avut probleme cu el. Este un program de navigatie foarte exact.

  Răspunde

 • Sorin
  12/01/2017 at 20:31

  Cel mai simpatic mesaj care l-am primit atunci cînd am testat „HERE WeGo” în emulatorul de Android MEmu 2.9.1, zice aşa:
  Sorry. You can’t use this app.
  Because the SIM în your device is from a vendos based în China, HERE WeGo can’t be used.
  Close
  Adică eu ce să înţeleg, că HERE WeGo nu o să meargă pe un telefon chinezesc ? Chiar n-am chef să încerc, dar dacă ar fi aşa, atunci cred că ar fi cea mai mare stupizenie de aplicaţie scrisă vreodată. A încercat cineva această aplicaţie pe un telefon din China ???

  Răspunde

Leave a Response