Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Trust GXT393 Magna Wireless 7.1 – căști de gaming de super buget

/
/
/

Trust este un producator de periferice care evolueaza permanent pe piata din Romania. Acestia au realizat in ultima perioada o serie de casti, tastaturi si mausi de calitate superioara la pret echilibrat. Chiar daca brandul este recunoscut pentru produsele de buget, vedem recent in gama lor o serie de periferice de calitate superioara la un pret mai mare, dar sub cel al competitiei. Astazi avem la test o pereche de casti wireless numite Trust GXT393 Magna Wireless 7.1.


Aceasta pereche de casti am gasit-o spre vanzare online la un pret de 299LEI, desi are un pret de fabrica de 465 LEI. Castile se doresc a fi un competitor serios pe gama wireless de gaming, insa vom vedea daca acestea merita sau nu banii.

Trust GXT393 Magna Wireless 7.1

Ambalajul putem spune ca este unul cu care Trust Gaming ne-a obisnuit, simplu, elegant, cu informatii utille la prima vedere. In interior nu regasim mare lucru, avem perechea de casti, reciverul wireless si cablurile necesare pentru incarcare si utilizarea in cazul in care raman fara baterie, sau daca doriti sa le conectati la un telefon.  Constructia castilor este de calitate. Acestea au o banda din metal si una eleastica pentru o ajustare rapida si usoara. Castile sunt realizate din plastic si metal, plasticul fiind utilizat pentru cupe. Acesta este unul rigid rezistent la socuri, asadar vor face fata fara probleme la cazaturi, noi le-am scapat deja de pe birou si nu au patit nimic.  Sub banda flexibila se afla doua fire de metal care sporesc rezistenta si care nu permite ruperea daca sunt fortate.

Trust GXT393 Magna Wireless 7.1

Pernele sunt moi si cuprind urechea in interior. Acestea au deasupra piele sintetica si un material care permite fluxul de aer.  Castile sunt izolate fonic, dar nu in totalitate, inca puteti auzi ce se intampla in jur daca nu ascultati nimic la ele.

Trust GXT393 Magna Wireless 7.1

Microfonul este fixat in carcasa, asadar nu poate fi ajustat, acesta se aude bine si nu au fost probleme in conversatiile de pe Discord. Calitatea sunetului este cea care ne-a impresionat, acesta se aud exclent, si vin bine calibrate din fabrica, astfel nu am simtit nevoie de utilizarea unui egalizator. Difuzoarele de 50mm ofera un sunet foarte puternic, si suficient bass. Am incercat mai multe tipuri de muzica printre care clasica, metal si trap, toate au sunat foarte bine, pentru pretul acestor casti, in trecut am testat casti wireless mai scumpe cu cel putin 200lei de la producatori de renume, care se auzeau oribil.

Trust GXT393 Magna Wireless 7.1sunt plug & play, asadar nu trebuie decat sa bagati reciverul in PC si gata, nu sunt necesari driveri extra.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar