Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Twisted Pixels – Cosplay Accuracy

/
/
/

Dupa cum era de asteptat, lansarea lui Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a pus pe jar cuplurile de gameri din intreaga lume, fiecare dintre acestia experimentand jocul intr-un fel sau altul. Dar ce faci cand ai un tipicar care creeaza o obsesie pe cel mai mic detaliu si un entuziast intr-un cuplu? In mod clar nu faci o casa buna, dat fiind ca acest gen de relatie duce adesea la un gen de discutii dupa cum puteti vedea mai jos.

Twisted Pixels 4 Final

Acum, noi aici la [email protected] suntem pro cosplay accuracy, mai ales cand discutam despre personaje de jocuri sau benzi desenate, un astfel de costum necesitand o atentie de detalii dusa pana la extrem de multe ori. Dar in cazul de mai sus, Domnul Pixel are ceva probleme la mansarda, credem noi, in contextul in care a ajuns sa comenteze si pentru o gaura banala intr-un ciorap. Sau ce poarta Quiet pentru a respira prin piele.

Din pacate Domnul Pixel nu este singurul critic in dizgratie, existand sute de astfel de nesatisfacuti online care pur si simplu nu accepta ca exista si frumusete in ceva imperfect, sau, mai grav, atunci cand totul le pute pentru ca pur si simplu considera ca sunt buricul pamantului. Specimene de genul asta gasesti pe toate drumurile, acesti ilustrii anonimi fiind zeama cu care se alimenteaza toti trolii de internet din intreaga lume.

[BoredPixel]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
It is main inner container footer text