Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Twisted Pixels – Prinsa in flagrant!

/
/
/

Sunt momente in care multi dintre noi ne dorim sa avem un moment de intimitate si perimetrul camerei noastre sa nu fie incalcat de intrusi precum mame, tati, bunici, frati, surori sau orice alta rubedenie, fie ea apropiata sau indepartata. Acele momente in care pur si simplu vrei sa iti satisfaci un moft sau o curiozitate care te ‘manca de ceva timp.

Asa si cu familia noastra pixelata, Twisted Pixels, care pur si simplu nu pot sa stea departe de momente care ar face si cel mai palid om de pe planeta sa roseasca ca o fata mare la maritat!

Sigur ati avut si voi momente in care aveati chef sa va duceti la un bar de striptease in GTA V, sa stati de vorba cu o don’soara usoara, sa il trimiti pe comandantul Shepard la golf sau sa mergeti cu Kratos in harem sa faceti o mica inspectie de front.

Chiar si colega noastra Bored Pixel are „pohtele” ei uneori si nu doreste sa fie deranjata, dar Mister Pixel ii strica intotdeauna planurile. Daca nu ar fi fost el, ar fi scapat basma curata, daca va suna cunoscuta cumva replica respectiva. Hai sa vedem patania ei in ultimul numar din Twisted Pixels.Twisted Pixels

Tot ce putem spune este ca Pixeluta noastra are un PC tare performant de a reusit sa dea ALT Tab asa de repede incat sa schimbe jocul.

[BoredPixel]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
It is main inner container footer text