Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Twisted Pixels – Trezirea Fortei!

/
/
/

Twisted Pixels este o serie de diferite ilustratii ce prezinta momente comice din viata unui cuplu pasionat de gaming, tech, animeuri, comics si cam tot ce tine de acest fenomen social numit Geek.

Twisted Pixels

Twisted Pixels 2

In acest episod este reprezentata viata sociala a cuplului pixelat. Chiar daca acestia isi petrec 80% din timp in fata ecranului, nu ezita sa mearga la petreceri sau diferite evenimente, pentru a-si incarca „social bar-ul”. Banda desenata arata felul in care se desfasoara participarea lor la un „costume party”: nu au venit doar sa isi arate costumele, ci sa intre 100% in pielea personajului, iar aici putem observa o lupta intre un jedi si un sith. Cam cum se intampla de regula la conventii in momentul in care doua personaje din acealsi unvers se intalnesc si… iau prea in serios personajul pe care il portretizeaza. Pana la urma, totul este in numele distractiei, iar asta ii ajuta pe tinerii nostri protagonisti sa scape uneori din situatii stanjenitoare. Nu si in cazul asta!

Cuplul pixelat este unul caruia nu ii pasa de ce zice lumea sau de ce impresie creaza, atat timp cat se distreaza si isi aduc aminte cu placere de momentele cu pricina. Si chiar daca intr-un final sunt dati afara de la petrecere, lupta intre cele doua forte continua.

Nu uitati sa o urmariti pe Bored Pixel pe pagina personala de Facebook!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
It is main inner container footer text