0 comments

Twitch Plays Battlegrounds cumva nu este un dezastru

by on 01/08/2017
 

Twitch Plays este un mod destul de inedit prin care un număr de oameni pot încerca să joace cumulativ un singur joc, folosind comenzi simple în chat-ul serviciului Twitch.

A fost folosit până acum pentru a juca Pokemon, Dark Souls, la un moment doi pești jucau Street Fighter 2, dar asta este altă idee. Cea mai recentă născocire de acest fel este Twitch Plays Battlegrounds. În ultimele zile, câteva mii de oameni au încercat să tasteze frenetic tot soiul de comenzi în chat, sperând ca din această îmbulzire să iasă ceva coerent

Watch live video from twitchplaysbattlegrounds on www.twitch.tv
Cumva, evenimentul nu a fost o ruină infinită, pe parcursul zecilor de ore de gameplay participanții reușind să îndrume avatarul nătâng până spre locul al treilea în clasamentul de la finalul unui meci. Această idee bizară va continua, așa că vă puteți aștepta să vedeți mai multe exemple de Twitch Plays PlayerUnknown’s Battlegrounds pe viitor. Cine știe, poate chiar veți vedea cum într-o bună zi acest experiment va rezulta în victorie, la urma urmei, Twitch a reușit să câștige Dark Souls acum ceva vreme folosind o metodă similară.

[PC Gamer]

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response