1 comment

Twitter lucra la propria aplicație de mesagerie

by on 16/12/2016
 

Twitter tot caută moduri prin care să se extindă, din moment ce situația sa tinde să fie mai tristă pe zi ce trece, doar în lunile recente compania concediind 350 de oameni. Iar un mod prin care spera să mai atragă utilizatori era prin realizarea unei aplicații de mesagerie.

Conform informațiilor care circulă pe internet de la surse care ar fi lucrat la proiect, acest sistem de mesagerie nu era tocmai unul tradițional. Era un soi de variantă mai prietenoasă pentru noii veniți a lui Twitter. Funcționa prin listarea unor subiecte alese de persoane cu influență, în jurul cărora se vor forma discuții, fiecare cu secțiunea sa dedicată.

În esență ar fi fost un fel de forum de discuții cu opțiunea de-a trimite și mesaje directe celorlalți utilizatori. Motivul pentru care Twitter a renunțat la proiect este că l-au testat în cadrul unui grup de studenți, iar reacția nu a fost prea pozitivă. Serviciul acesta se afla în dezvoltare chiar în această toamnă, dar acum pare să fie mort și îngropat, cu ocazia concedierilor și a închiderii lui Vine.

[Engadget]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response