29 comments

Un iPhone 7 a incendiat o mașină

by on 21/10/2016
 

Din categoria ”Nu e la moda telefonul dacă nu dă foc unei mașini”, Galaxy Note 7 pare să aibă ceva competiție pe segmentul de instrument pentru pornit incendii.

Încă un iPhone 7 pare să fi fost cauza unui mic incendiu, dar de această dată nu unul care să avarieze doar cutia în care telefonul era transportat, ci o mașină. Ce e drept, nu a fost un incendiu la fel de spectaculos ca atunci când un Galaxy Note 7 a făcut prăpăd un Jeep.

Posesorul unui iPhone 7, un instructor de surf din Australia, și-a lăsat telefonul în mașina parcată la plajă, sub un teanc de haine. Când s-a întors la vehicul după lecții, a observat că geamurile mașinii erau negre, iar interiorul era plin de fum și avariat. Telefonul pare să fi avut o problemă care a dus la aprinderea hainelor, iar apoi a interiorului mașinii. Nu a fost un foc la fel de violent ca la incidentul de luna trecută din Florida, cu acel Jeep, dar mașina tot este într-o stare destul de groaznică.

iphone-7-incendiu1

Proprietarul telefonului susține că nu l-a scăpat și nu a folosit până acum un încărcător diferit de cel cu care a venit telefonul. Totuși, fiind acum primăvară în Australia, la plajă, probabil temperatura ridicată din mașină nu i-a priit bateriei telefonului. Apple va investiga pentru ca nu cumva să fie la mijloc o problemă ceva mai mare.

[GSM Arena]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response