1 comment

Un joc de League of Legends epic de dezastruos

by on 14/03/2016
 

Daca ati crezut vreodata ca ati jucat un meci jalnic de League of Legends, care s-a intins pe mai multe o ora, inseamna ca nu prea ati urmarit meciurile profesioniste din SUA.

Batalia dintre echipele Echo Fox si Dignitas s-a intins pe 68 de minute extrem de lungi, in care nu s-au intamplat prea multe lucruri. Pana la minutul 60, abia daca erau 20 de kill-uri de campioni intre cele doua echipe. Erau insa foarte multi creepi morti, numai un singur jucator, Froggen de la Echo Fox, avand 764 de creepi. Va puteti imagina ca daca il avea pe Nasus, meciul ar fi fost mult mai scurt.

Batalia s-a terminat chiar intr-un mod foarte bizar. Dignitas era in avantaj, Echo Fox fugea dupa ce a esuat sa distruga ambele turete, si cumva, Dignitas tot a pierdut.

A pierdut o lupta 3 contra 5, care pentru o vreme era 2 contra 5, pentru ca echipa Echo fox era concentrata mai mult pe distrugerea turetelor si a core-ului inamic.

Puteti admira ultimele momente mai jos, sunt cu adevarat semne ca poate unele echipe profesioniste nu sunt chiar atat de excelente.

[Kotaku]

comments
 
Leave a reply »

 
  • Besoiu Constantin
    14/03/2016 at 21:50

    si macar daca dignitas faceau o singura greseala :))
    a doua zi istoria s-a repetat doar ca in mai putin timp

    Răspunde

Leave a Response