61 comments

Un joc gratuit a omorât Uplay

by on 08/12/2016
 

Ieri dimineață Ubisoft a decis să ofere tuturor posesorilor de PC ocazia să capete un exemplar gratuit a lui Assassin’s Creed 3.

Pe cât de generoasă a fost acestă ofertă, a avut un dezavantaj masiv pentru cei care chiar doreau să și folosească Uplay. Pentru cea mai mare parte din zi, serviciul a fost nefuncțional, iar alături de el au fost picate și toate jocurile Ubisoft care necesită autentificare prin Uplay și o conexiune la un server.

În alte cuvinte, dacă ați vrut seara trecută să jucați Rainbow Six Siege, nu ați putut, fiindcă cu 12 ore mai devreme a început promoția cu Assassin’s Creed. Poate că nu vi se pare cinstit, dar trăim într-o lume interconectată în care tot ce deții depinde de buna funcționare a unui serviciu foarte firav, care în trecut a făcut imposibilă jucatul unor titluri în ziua lansării din același motiv.

Aveți până pe 30 decembrie să revendicați jocul, așa că nu este grabă. Seara trecută harta cu rapoartele de căderi pentru Uplay era roșie în toată Europa Centrală, o parte mare din Europa de Vest, părți din SUA, câteva părți din zona noastră și nu stătea prea bine nici în nordul Europei. Prin comparație, harta pentru ziua de astăzi este destul de portocalie și mai puțin alarmantă.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response