Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un nou model de PS4 Pro aniversează 500 milioane de console Play Station

/
/
/

Sony a atins un punct de reper impresionant: în cei 24 de ani de la lansarea primei console PlayStation în Japonia în decembrie 1994, compania a vândut peste 500 de milioane de console PlayStation (525,3 milioane, să fim mai exacți). Pentru a sărbători, Sony a lansat versiunea PS4 Pro 500 Million Limited Edition. Este o nouă versiune a consolei de un albastru translucid care va fi limitată la 50.000 de unități în întreaga lume. Aceasta va fi disponibilă pe 24 august.

PS4 Pro 500 Million Limited Edition vine cu un controller DualShock 4 cu aceeași carcasă albastră translucidă, un hard disk de 2 TB, suport vertical și camera PlayStation. Partea frontală a fiecărui sistem va avea o placă de cupru comemorativă cu numărul său unic de serie gravat pe ea. Unele vor avea numere de serie „extra speciale”, cum ar fi 09995 (Data lansării în SUA a PlayStation-ului original: 9 septembrie 1995), 01115 (data de lansare a PS4: 15 noiembrie 2013) și 01013 (data lansării în Statele Unite a lui PS VR: 13 octombrie 2016). PS4 Pro 500 Million Limited Edition va costa 500 euro.

Varianta 500 Million Limited Edition a lui DualShock 4 va fi disponibilă pe 24 august și separat la prețul de 65 euro. În plus, veți putea cumpăra un set Gold Wireless Headset în varianta 500 Million Limited Edition cu același design albastru translucid și detalii de cupru la prețul de 100 euro în Europa.

Pre-comenzile pentru PS4 Pro vor fi disponibile în Europa începând cu 14 august de la comercianții cu amănuntul, inclusiv Amazon UK, Game, Smyths, ShopTo și Very. Sony afirmă că toate articolele vor fi disponibile în cantități foarte limitate, așa că să nu fiți surprinși dacă veți avea probleme în a le găsi pe stoc.

Cifra de vânzări de 525,3 milioane include PlayStation, PS2, PSP, PSP Go, PS3, PS Vita, PS Vita TV și PS4. Hardware-ul care a contribuit cel mai mult la această cifră este PS2, care este, de asemenea, cea mai bine vândută consolă din toate timpurile. De la lansarea sa în 2000, PS2 a vândut peste 155 de milioane de unități. Cu toate acestea, PS4 nu este nici el de ignorat, deoarece a vândut aproximativ 82 de milioane de unități și se vinde bine în continuare.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar