11 comments

Un Samsung Galaxy Note 2 ia foc într-un avion

by on 26/09/2016
 

Samsung Galaxy Note 7 este acum în centrul atenției din cauza problemelor sale de… flamabilitate, dar asta nu înseamnă că generațiile anterioare de Galaxy Note stau departe de lumina reflectorului.

Un telefon din seria Samsung Galaxy Note 2 a fost implicat într-un incident în timpul zborului unui avion de pasageri care se deplasa între Singapore și Chennai, din India. Telefonul se afla în bagajul unui pasager când a început să emită fum și scântei.

Personalul aeronavei a intervenit cu un extinctor, după care telefonul a fost pus într-un container de apă ca nu cumva să provoace vreun incendiu. Avionul a reușit să aterizeze fără nici un fel de problemă la destinație.

Spre deosebire de Galaxy Note 7, nu prea au fost incidente prin care un Galaxy Note 2 să explodeze în flăcări și fum nociv până acum. Motivul pentru care telefonul s-a defectat în acest fel nu este în acest clar, dar având în vedere că are 4 ani vechime, era suficient să fie folosit un încărcător inadecvat pentru o vreme și să ia câteva trânte pentru ca un astfel de incident să se producă în cele din urmă.

[IBtimes]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response