86 comments

Un Samsung Galaxy Note 7 a incendiat o mașină

by on 09/09/2016
 

Samsung are o problemă de imagine în acest moment, iar posesorii de Galaxy Note 7 au probleme mult mai grave.

Nathan Dornacher, un locatar al orașului Saint Petersburg, din statul Florida, a avut o surpriză extrem de neplăcută zilele trecute. În timp ce muta niște mobilă cu familia, acesta și-a lăsat telefonul, un Galaxy Note 7 cumpărat cu patru zile în urmă, să se încarce în mașină. Când a revenit afară, a fost șocat să vadă cum Jeep-ul familiei era în flăcări.

Din câte a spus, focul a început de la telefon și s-a întins foarte rapid prin bord, ajungând la airbag, acesta a explodat, iar apoi focul s-a extins până când a cuprins cea mai mare parte din mașină.

Până când a fost în stare să stingă focul, daune severe au fost deja produse. Mașina are asigurare, dar numai pentru modelul de bază, Jeep-ul incendiat având și câteva modificări, cum ar fi un motor mai puternic, pentru a căror valoare nu se va oferi compensație.

jeep-incendiat-de-note-7

Dornacher nu știa de rechemarea dispozitivelor Galaxy Note 7 sau că acestea pot provoca incendii. Acesta folosește Galaxy Note de ani de zile, trecând de la o variantă la alta pe măsură ce își făceau apariția, dar acum susține că nu va mai lăsa un Samsung în casa sa vreodată.

[GSM Arena]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response