19 comments

Un viitor iPhone va avea un ecran transparent

by on 03/11/2016
 

Dacă sunteți interesați de cele mai recente zvonuri despre ce ne-ar putea aduce Apple pe viitor, cum vă surâde ideea unui iPhone transparent?

Conform veștilor, care aparent vin de la surse cu ceva credibilitate, iPhone 8 va avea un ecran complet transparent. Acest ecran avea la baza sa o bucată opacă în care componentele electronice aferente vor fi conținute, iar în rest telefonul are un ecran.

Aparent, acest ecran nu este acolo doar pentru că ar arăta foarte straniu și ar da bine în reclame, ci pentru că telefonul va avea integrate foarte multe aplicații de realitate mixtă, care combină lumea reală cu cea virtuală.

glass-enclosure-apple-796x398

Apple nu ar fi prima companie care încearcă să lanseze un astfel de telefon, Sony făcând asta cu Xperia Pureness, dar acela nu era un smartphone. Mai sunt și diverse alte încercări făcute de unele companii, precum prototipul de mai jos care în esență ne oferă o demonstrație a cum ar putea arăta un smartphone transparent.

Merită menționat că iPhone 8 nu este următorul iPhone, acela va fi iPhone 7s, iar faptul că Apple are deja un brevet pentru această tehnologie este un indiciu destul de mare că nu este totul o plăsmuire. Și dacă vă întrebați cum va mai putea avea un astfel de telefon două camere (sau trei), la urma urmei, ar trebui să îngrămădească în acea bază foarte multe electronice, ar fi o soluție chiar amuzantă aici.

Apple deja deține de ani de zile un brevet pentru realizarea unui ecran care include senzori de imagine. Adică ecranul poate funcționa și ca o cameră, iar utilizarea sa și ca un senzor de amprentă aparent este posibil.

Rămâne acum o singură întrebare. Cât de ușor se va face țăndări dacă îl scapi?

[The Next Web]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response