47 comments

Valve a efectuat cel mai mare val de VAC ban-uri din ultimii ani

by on 14/09/2016
 

Jucătorii de Counter-Strike Global Offensive pot răsufla ușurați pentru câteva zile, pentru că Valve tocmai ce a pus în aplicare probabil cel mai mare val de ban-uri din istoria sa.

Peste 4000 de oameni au primit în aceeași zi ciocanul binemeritat al interdicției. Motivul pentru care un număr atât de oameni au fost evacuați de pe serverele protejate de VAC simultan pare să fie pentru că Valve în sfârșit a găsit un mod prin care poate detecta anumite programe de trișare care circulă pe internet de ceva vreme și a căror creatori le vindeau cu promisiunea că nu pot fi detectate.

Cei care vând programele cu pricina sfătuiesc clienții să nu le folosească pentru o vreme și să nu inițieze un proces de chargeback pentru a-și recupera banii.

Desigur, nu ar fi stricat dacă Valve din start implementa sistem de securizare mai stricte care să împiedice folosirea acelor programe de trișare, dar asta se poate întâmpla când ai de-a face cu un joc fundamental foarte deschis, care permite modificări legitime de tot soiul.

vac-bans

Cu puțin noroc, valurile de ban-uri vor continua, până când fiecare trișor este eliminat cu forța de pe serverele protejate. Nu de alta, dar măcar Valve asta să facă dacă nu repară detecția impactului gloanțelor.

[Valve Time]

 

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response