23 comments

Valve lucrează la un joc de singleplayer nou

by on 18/01/2017
 

În ultima vreme au tot apărut zvonuri cum că Half-Life 3 ar fi mort. Dar, conform zicalei, nu este mort ceea ce poate pe veci să zacă. Iar Gabe Newell a dezvăluit câteva informații care ar trebui să calmeze spiritele, sau să le încingă, depinde de perspectivă.

Fondatorul studioului Valve a răspuns pe Reddit la un număr mare de întrebări. Multe dintre ele erau despre Half-Life 3, așa că le-a evitat în mare parte, dar a confirmat câteva lucruri foarte importante. Valve lucrează la un nou joc de singleplayer. Nu a spus despre ce va fi acest joc, dar din ce a răspuns la alte întrebări, este făcut folosind motorul Source 2. Și nu este singurul proiect bazat pe Source 2 la care lucrează studioul.

Această tehnologie chiar urmează să fie oferită gratuită dezvoltatorilor, într-un mod similar în care sunt și alte motoare grafice disponibile acum oricui. De asemenea, GabeN nu a exclus posibilitatea de-a lucra la titluri noi care să se petreacă în universul comun Half-Life/Portal. Iar proiectul la care se colabora cu regizorul JJ Abrams este încă în desfășurare.

Lista de întrebări la care a răspuns Gabe Newell este destul de mare, dar esența ar fi că Valve nu a renunțat la producția de jocuri.

[PC Gamer]

 

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response