0 comments

Valve planuieste continut nou pentru Dota 2?!

by on 19/11/2014
 

Se apropie ceva „mare” pentru popularul multiplayer online arena-battle de la Valve, Dota 2, deși dincolo de cele câteva cuvinte criptice, nu este clar ce ar putea fi acel ceva! Cu alte cuvinte, Valve planuieste continut nou pentru Dota 2!

„Un personaj misterios, un asasin nemilos, și un număr infinit de posibilități. Foreseer Contract se apropie”, cam asta spune o actualizare a blog-ului Dota 2, care apoi trimite jucătorii la oracolul Dota 2, unde vor găsi un comic scurt. Banda desenata este în mod intenționat destul de vaga, dar ea spune povestea unui asasin trimis sa ucida, ei bine… pe toată lumea. Odată ce ne aduce la cunostinta această misiune, banda deseata se termina, lăsând jucătorii să se întrebe cum naiba se leaga acest comic de toata povestea jocului?!

Valve susține că mai multe informații vor fi disponibile în această săptămână, deși nu precizează exact când. Aceasta incertitudine lasa loc de speculatii asupra a ceea ce ar putea fi The Foreseer’s Contract și ce înseamnă pentru viitorul Dota 2.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response