3 comments

Valve se supără pe cei care abuzează codurile de Steam

by on 18/08/2017
 

Poate că nu pare evident, dar Steam este un serviciu de distribuție digitală foarte mărinimos. La urma urmei, Valve nu câștigă nici un ban atunci când descărcați de pe serviciul lor un joc pe care l-ați cumpărat dintr-o văgăună abandonată în care niște indivizi dubioși au făcut un fel de amanet.

Această practică va fi limitată pe viitor. Valve anunță că nu va mai autoriza automat toate cererile de generare a mii și sute de mii de coduri de Steam pentru jocuri mai dubioase. Asta nu va schimba faptul că în continuare veți putea cumpăra jocuri de pe Humble Bundle, de pe GamersGate, de pe Green Man Gaming și alte servicii legitime unde sunt disponibile jocuri ce folosesc Steam ca metodă de distribuție și DRM.

Dar atunci când cineva care abia dacă a vândut câteva mii de exemplare pe Steam cere câteva sute de mii de coduri, Valve va presupune că intenția este cea de-a le vinde prin colțișoare mai dubioase pentru câțiva cenți, lăsând apoi compania cu povara de-a oferi suport pentru descărcarea jocurilor, fără să aibă nici un fel de cotă parte, în afara taxei de 100 de dolari pentru listarea jocului pe Steam.

Așa că dacă pe viitor veți vedea că anumite site-uri încep să devină mai puțin populare, din lipsă de stoc, sau să se închidă, acum știți de ce.

[Overclock 3D]

comments
 
Leave a reply »

 
 • CGL
  19/08/2017 at 00:59

  Salut. E doar un zvon sau o „metahna” a lor care probabil au mai scazut din vinzari direct din magazinul lor si nu le convine ca in alta parte e mai ieftin ( uneori ) si se vinde mai mult.
  Ramine de vazut daca Valve ( Steam ) va proceda asa si daca se va mai reduce numarul magazinelor „gri” .

  Răspunde

 • juju
  19/08/2017 at 10:46

  au preturi mari, de exem un dlc la ets2 costa pe steam 19.99€ pe cand pe g2a e 14.99€… cumperi de unde e mai ieftin, nu?

  Răspunde

 • Adrian
  21/08/2017 at 06:35

  Deja un site are probleme: https://gameodds.gg/. Nu mai merge sa bag bani. Cu 5 euro, luam de la ei peste 50 de jocuri. De pe urma lor faceam 150-200 de cartonase pe Steam. In felul asta am adunat multe jocuri pe cont iar cand Steam-ul avea cate un promotie la un joc care ma interesa, vindeam cate cartonase erau necesare si imi luam jocul de pe Steam.

  Răspunde

Leave a Response