GTA5Redux a fost lansat
 
 
 
Samsung a fost dat în judecată din cauza lui Note 7
 
1 comment

Valve spune nu celor care isi dau in judecata criticii

by on 19/09/2016
 

Nu pot sa iau apararea celor de la Valve cand vine vorba de modul in care gestioneaza Steam Greenlight si cum apar jocuri de 2 euro sau mai putin pe serviciul digital, doar pentru a mai ingrosa randurilor numarului de jocuri disponibile pe platforma, dar si buzunarele producatorului.

Pe de alta parte, stirea de astazi nu are legatura cu felul in care Valve cureaza Steam, ci cu un duo de fratiori dezvoltatori de jocuri, al caror studio se numeste Digital Homicide.

Daca numele este familiar, este posibil sa va aduceti aminte ca in urma cu doar cateva luni acesti doi zebzeci impaiati s-au decis sa il dea in judecata pe Jim Sterling pentru fabuloasa suma de 11 milioane de dolari, doar pentru ca le-a ranit sentimentele si le-a criticat capodopera de joc. Mai jos clipul pentru ceva context informational:

Digital Homicide se pare ca a facut ceva salturi in logica in momentul in care s-au decis sa isi actioneze criticii in judecata, iar Valve se pare ca nu stau cu mainile in san… cel putin de aceasta data.

Rezultatul întregului scandal fiind indepartarea galeriei de jocuri produse de acestia de pe Steam, asta ca raspuns la cererea celor de la Digital Homicide de a primi identitatile a peste 100 de utilizatori care au postat review-uri negative, dorind sa deschida un proces impotriva acestora. Astfel, Valve a dedus ca „Actiunea legala a celor de la Digital Homicide este ostila pentru Steam”, producatorul fiind indepartat subit.

Reputatia celor de la Digital Homicide nu este tocmai curata, in trecut facand fel si fel de giumbuslucuri legale pentru a vinde jocuri pe Steam folosind Greenlight. Mai mult, se pare ca s-au dat drept alti producatori de jocuri si alte cateva contraventii, dar sunt acoperiti de anumite legi federale americane, asa ca in acest moment, retragerea jocurilor de pe Steam este de departe cea mai mare pedeapsa. Ce sa mai, Digital Homicide sunt un fel de Reply Girls ai Steam-ului.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response 

All Rights Reserved.