14 comments

Vrei un server de Battlefield 1? Închiriază-l de la Electronic Arts

by on 10/10/2016
 

Pe vremuri, un server dedicat era ceva ce puteai să faci tu, după bunul plac, folosind orice râșniță cu o conexiune la internet. Dar timpul a trecut, tehnologia a evoluat, așa că au apărut servicii care îți permit să închiriezi servere. Iar acum Electronic Arts face asta direct.

Marele publisher anunță că la scurt timp după lansarea lui Battlefield 1, care va avea loc în ziua de 21 octombrie, va oferi publicului larg posibilitatea de-a închiria un server dedicat direct din joc. Magazinul virtual al lui Battlefield 1 va include opțiunea de-a închiria un server propriu, care poate fi folosit pentru găzduirea oricărui tip de meci doriți, cu setările proprii. Veți avea control absolut prin intermediul unei interfețe care va continua să fie dezvoltată pe baza feedback-ului primit de la comunitate.

Electronic Arts se va ocupa de toate detaliile, așa că nu va trebui să negociați cu vreo altă companie, ca pe vremuri. Compania mai promite și că va oferi suport prompt în cazul în care aveți nevoie de asistență. Informații suplimentare despre noul serviciu de închiriat servere pentru Battlefield 1 vor fi dezvăluite în următoarele săptămâni.

[Electronic Arts]

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response