22 comments

Week end gratuit Overwatch

by on 02/09/2016
 

Dacă, din orice motiv, încă nu sunteti convinsi sa incercati Overwatch, popularul shooter team-based de la Blizzard, poate veți dori să va eliberati programul pentru weekend-ul următor.

Blizzard a anunțat joi că va face un weekend Overwatch gratuit, intre 9 si 12 septembrie.

Weekend-ul începe, practic, pe 9 septembrie. Oricine are un PS4 sau Xbox One va fi capabil sa descarce și sa joace jocul de 15GB gratuit, fara a fi necesară autentificarea. Veti avea acces la toate cele 22 de personaje care pot fi jucate intr-o varietate de stiluri, veti fi capabili sa faceti level up, sa apucati prada si sa va trollati adversarii.

In principiu o sa puteti sa va bucurati de joc in toata splendoarea sa, Blizzard dorind astfel sa atraga un rand nou de jucatori. Stratagema care bagam noi de seama ca o sa functioneze, mai ales ca Overwatch are prostul obicei sa se prinda scai de pielea omului si sa si intre pe sub ea. Acum cate copii vor vinde este chestionabil, dar este o strategie de marketing extrem de buna, avand in vedere ca nu pierd nimic lasand jocul gratuit un week end.

Dacă doriți să păstrați prada din urma bătăliilor on-line, odată ce weekend-ul se încheie, la 7pm ET, pe 12, va trebui să achizitionati o copie a Overwatch: Origins Edition.

comments
 
Leave a reply »

 

Leave a Response