0 comments

World of Warcraft: Warlords of Draenor, o experienta cu nervi si mentenanta sustinuta!

by on 17/11/2014
 

Am auzit o mulțime de afirmatii de genul: „este ok!” in ceea  ce privește problemele pe care World of Warcraft : Warlords of Draenor le-a avut în această săptămână, odata cu afluxul foarte mare de jucatori care s-au intalnit pe servere laggy, cozi lungi in queue, și atacuri DDoS. Dar suntem siguri că Blizzard ar prefera sa nu aiba nici o problema, motiv pentru care studioul a tinut la curent comunitatea din ora in ora pentru a face cunoscute eforturile in stabilizarea jocului.

Warlords-of-Draenor

Blizzard spune că  în prezent monitorizeaza serverele si au observat o îmbunătățire a performanțelor in întreaga lume. Zilele trecute studioul a realizat remedieri rapide, și a crescut capacitatea diverselor servere.

Dar unii jucători au avut reactii extreme. Moderatorul de baza al rubreddit-ului WoW a inchis subreddit-ul seara trecuta in semn de protest fata de dificultatile pe care le-a intalnit la conectare. În timp ce forumurile au fost restaurate cu scuzele de rigoare de la alti mods Reddit, utilizatorii inca  se cearta in legatura cu aceasta problema.

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response