0 comments

Youtube încearcă iarăși să devină Twitch

by on 20/09/2017
 

Când vine vorba de conținut video care are gaming-ul ca subiect, Twitch nu prea are rival, dar Youtube tot încearcă. Iar cea mai recentă tentativă a sa este menită să atragă înapoi producătorii de conținut care au tot părăsit platforma în ultimii ani.

Componenta de gaming a serviciului oferă acum opțiunea de-a sprijinii conturile preferate printr-un abonament de 5 dolari pe lună, similar cu cel de pe Twitch. Această sumă oferă acces utilizatorilor la emoticoane exclusive și la canale de chat care în alt fel ar fi indisponibile.

Exact cât din aceasta sumă chiar va primi canalul susținut nu a fost divulgat în anunț. Pentru ca un canal să fie disponibil pentru această funcție, va trebui să aibă un proprietar de minim 18 ani, să fie din categoria de gaming, să aibă monetizarea activă și să fie disponibilă opțiunea de streaming.

Va reuși astfel Youtube să recapete din terenul pierdut în urma apocalipsei reclamelor? Considerând cum funcționează sistemul de Content ID, foarte probabil nu. Dar cel puțin le dă speranță celor care n-au abandonat încă platforma.

[CNet]

Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response