5 comments

Youtube se schimbă la față

by on 03/05/2017
 

Google a decis să aducă o serie de schimbări fundamentale modului în care se prezintă Youtube.

Începând de astăzi puteți opta pentru a folosi celebrul site de stocat filme cu pisici în varianta sa nouă, îmbunătățită și bazată Polymer Framework și împodobită cu acel Material Design despre care compania tot pălăvrăgește de câțiva ani. Lansarea noii variante a Youtube nu este deocamdată impusă asupra tuturor, așa că aveți timp să vă pregătiți sufletește, sau dacă vreți să începeți de acum, dați un click aici și veți avea parte de o experiență oarecum diferită.

Cea mai notabilă diferență este opțiunea de-a activa un Dark Mode, ce înlocuiește fundalul alb cu unul negru, ceva ce făcea cam fiecare plug-in de Chrome, Opera și probabil Firefox de aproape un deceniu. Noua variantă a lui Youtube promite să fie ceva mai rapidă, iar Google ar urma să integreze funcții noi în această interfață în viitor.

În cazul în care vă întrebați, plug-in-urile voastre de Youtube probabil nu prea vor mai funcționa.

[Ars Technica]

comments
 
Leave a reply »

 
 • Robert
  03/05/2017 at 12:34

  și modul dark cum se activează ? am de 1 lună acest update eu și tot n-am găsit :))

  Răspunde

  • Florin
   03/05/2017 at 17:32

   Dai click pe iconita de la profilul tau si iti apare optiunea acolo (si eu am patit la fel, nu gaseam optiunea, dar am intrat pe link-ul dat de ei, ca sursa).

   Răspunde

 • Octavian
  04/05/2017 at 10:31

  Banuiesc ca aceasta schimbare vine tocmai pentru ca plugin-urile youtube-ului vechi sa nu mai functioneze. Mai ales cele pentru download in format audio/video ;). Buna miscare youtube!

  Răspunde

 • Gabi
  04/05/2017 at 12:44

  Cum revin la youtube ul cel vechi?

  Răspunde

Leave a Response